Om oss

Brandbergens Trafikskola är en mindre trafikskola centralt i  Haninge där du får ett personligt och trevligt bemötande i en trivsam atmosfär.  Vi är specialiserade på utbildning för personbilskörkort, behörighet B, för både  växlad och automatväxlad bil.

Vår ambition är att du skall få ditt körkort på ett så snabbt och  effektivt sätt som möjligt samtidigt som det skall ske till bästa pris. Och  givetvis kan du räkna med att du blir en säker förare med en effektiv  körstil.

För att åstadkomma detta erbjuder vi dig mycket erfarna lärare som använder sig av moderna pedagogiska  arbetsmetoder. Utbildningsprogrammet anpassas helt efter din egen erfarenhet och  förmåga och du kommer att känna att du hela tiden gör stora framsteg i  utbildningen. Detta tillsammans med väl utvalda övningsfordon och effektiva  hjälpmedel, för att hand i hand åstadkomma din kompetens både körtekniskt och  teoretiskt.

Trafikskolan har en lång tradition i Brandbergen och har varit i  samma regi sedan 1997.  Vi har alla högsta trafiklärarkompetens som  utbildningsledare. Vår ambition är att hela tiden utveckla oss genom  fortutbildning och erfarenhetsutbyte, så vi kan vara starkt motiverade och  kunniga till våra kunders nytta.

Ring oss gärna och ställ dina körkortsfrågor eller  gör ett besök (se  kontakt).