Körlektioner

För dina körlektioner har vi  en välbeprövad effektiv undervisningsplan som anger körutbildningens  tillvägagångssätt steg för steg. Denna består av de tre huvudblocken  grundläggande manövrering av bilen, stadstrafik och landsvägskörning.

Nybörjare

Här är det viktigt att lägga stor vikt vid att den  grundläggande manövreringen av bilen blir säker och känns bekväm. Att gå för  fort fram med grunderna orsakar vanligtvis att den fortsatta utbildningen blir  mindre effektiv och tar onödigt lång tid.

Du med tidigare  körerfarenhet

Här kör vi först en testlektion för att fastställa din  kunskapsnivå som sedan ligger till grund för den fortsatta utbildningen. Detta  innebär att den fortsatta träningen baseras på vad som behöver tränas  ytterligare och medför därför en kortare utbildningstid.

Körningen

En individuell  planering görs sedan alltid för dig, utifrån din kunskapsnivå och dina  personliga möjligheter med tider att kunna köra.
Har du möjlighet att  mängdträna bilkörning privat är det effektivt att du lär dig momenten på  trafikskolan och mängdtränar dessa privat. Din handledare kan gärna åka med på  dina körlektioner för att se vad som skall tränas.

Intensivutbildning

Intensivutbildning erbjuds dig som vill ta  körkort snabbast möjligt med ett koncentrerat utbildningsprogram (se  intensivutbildning).

Bokning/avbokning körlektioner
Bokning av körlektion  sker enklast genom att kontakta oss på telefon eller på plats under kontorstid  (se  kontakt).

Avbokning av körlektion skall ske senast klockan 13:00  vardagen innan.